Bočica za veštačko osemenjavanje krmača 100ml

29 RSD

Bočica za veštačko osemenjavanje krmača 100ml: plastična bočica zapremine 100ml, za prenos i lakše apliciranje semena. Isporučuje se sa poklopcem. Minimalna količina za isporuku je 25 komada.

Nema na zalihama

Opis

Bočica za veštačko osemenjavanje krmača 100ml: plastična bočica zapremine 100ml, za prenos i lakše apliciranje semena. Isporučuje se sa poklopcem.

Mnoge farme praktikuju veštačko osemenjavanje iz različitih razloga. Ubacivanje više rodnih linija, dobijanje boljih genetskih materijala, sinhronizacija prašenja u vremenskim uslovima kad je najpogodnije za životinju, i mnogo drugo. Bočica na vrhu ima poklopac koji se lako uklapa sa kateterima koje imamo u ponudi. Preporuka proizvođača je da je optimalno punjenje bočice 90ml za lakši rad.

U ponudi imamo i ostalu opremu vezanu za lakše veštačko osemenjavanje. Možete pogledati plastične spone za krmače, katetere sa bulbusom (njih preporučujemo kod starijih i iskusnijih krmača) i katetere spiralne(njih preporučujemo naročito kod nazimica). Vrlo često se koristi i sprej sa mirisom nerasta kako bi se životinja malo primirila.

Za bolje rezultate, svakako preporučujemo korišćenje spona za veštačko osemenjavanje. Mnogo farmera praktikuje da rade ručno ceo proces, ali nemoguće je odvojiti toliko vremena da se bude uz krmaču. Često se uradi na brzinu i tako dolazi do gubitka viška genetskog materijala. Ukoliko se namesti spona, seme izlazi polako i tempom koji diktira krmača. Rezultat u većem broju prasadi je skoro neizostavan.

Cena bočica za veštačko osemenjavanje krmača 100ml je prikazana na komad. Minimalna količina za poručivanje je 25 komada.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bočica za veštačko osemenjavanje krmača 100ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button