Blow pen- boje za ukrašavanje ljubimaca

2.300 RSD

Blow pen- boje za ukrašavanje ljubimaca: nešto novo za Vaše ljubimce. Sigurne za korišćenje, ne sadrže toksine. Pakovanje sa 12 boja i 8 interesantnih šablona.

Opis

Blow pen- boje za ukrašavanje ljubimaca: nešto novo za Vaše ljubimce. Sigurne za korišćenje, ne sadrže toksine. Pakovanje sa 12 boja i 8 interesantnih šablona.

Ove boje su brz i siguran način da dodate šarenilo na dlaku Vašeg ljubimca. Jednostavan dizajn Vam omogućava da boje nanosite lako i bez prljanja. Plastični deo stavite na deo hemijske sa bojom, a plastični okrugli deo na drugu stranu. Kroz njega kako duvate, tako se boja rasprši.

Uz blow pen- boje za ukrašavanje ljubimaca dobijate i 8 šablona. Njih možete iskoristiti ako želite da napravite neku šaru na krznu. Boja čim se uhvati na dlaku se zalepi, ali ne brinite. Lako se spira vodom i šamponom. Svako pakovanje sadrži 12 različitih boja: tamno zelenu, svetlo zelenu, crvenu, narandžastu, tamniju rozu, svetliju rozu, crnu, braon, žutu, ljubičastu, tamno plavu i svetlo plavu boju.

Kada nanosite boje, potrebno je da je prethodno dlaka očetkana i čista. Boje su dugotrajne i mogu stajati danima na krznu. Ako pripremate ljubimca za takmičenje, možete ga ulepšati i napraviti razliku u odnosu na konkurenciju. Na svetloj dlaci koristite drečavije boje i tamnije, a na tamnoj dlaci svetlije nijanse. Ukoliko je krzno kraće, rezultati su vidljiviji. Najbitnije je što se boja ne razmazuje, te ne može Vam uprljati odeću ni nameštaj po kući.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Blow pen- boje za ukrašavanje ljubimaca“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button