Bio i600 dryer/blaster za ljubimce

69.000 RSD

Bio i600 dryer/blaster za ljubimce: Fen za brzo i lako izduvavanje vode iz dlake, kao i mrtve dlake. Na fenu ima prekidač upali-ugasi, kao i dva rotirajuća potenciometra za podešavanje jačine motora, kao i temperature

Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Bio i600 dryer/blaster za ljubimce: Fen za brzo i lako izduvavanje vode iz dlake, kao i mrtve dlake. Na fenu ima prekidač upali-ugasi, kao i dva rotirajuća potenciometra za podešavanje jačine motora, kao i temperature. Crevo prečnika 50mm omogućava brz protok vazduha, a dolazi sa tri različita nastavka za lakši rad. Dolazi u beloj boji.

Jačina motora ovog fena je maksimalnih 3400W- na fenu ima rotirajući točak-potenciometar, za lako podešavanje jačine po želji. Na fenu se nalazi prekidač uključeno/isključeno, kao i prekidač za uključivanje jonske opcije- ovo pomaže prilikom sušenja dlake, da sprečite naelektrisanje dlake.

Bio i600 dryer/blaster za ljubimce ima ručku na gornjem delu, pa se lako prenosi sa mesta na mesto. Ali svakako preporučujemo da ga odmah namontirate na stalak koji dolazi uz njega. Stalak ima četiri nogare sa točkićima, pa je zgodan za premeštanje po salonu i oko stola tokom rada. Uz njega, dobijate i krutu izduvnu cev, te je ovaj fen velika pomoć u uposlenom salonu.

Napon uređaja je 230V. Ima dugačko kvalitetno crevo koje se lako namesti- namotavate ga u smeru suprotnom od skazaljki na satu. Nastavke na crevo takođe nameštate tako što ih okrenete u smeru suprotnom od skazaljki na satu. Skidate ih tako što okrenete u pravcu skazaljki. Kruta cev se fiksira uz pomoć šrafa.

Prilikom korišćenja fena obratite pažnju da redovno čistite filter na zadnjem delu fena. Redovnim čišćenjem filtera ćete produžiti i vek motora. Fen treba držati podalje od vode i vlažnog okruženja. Preporuka je da se drži isključen iz utičnice kad se ne koristi. Ne vucite za strujni kabl. Namenjen isključivo za sušenje ljubimaca. Ne preporučuje se da deca rukuju njime.  Motor koristi karbonske četkice- preporučljivo je da se menjaju na svakih 1000-1200 radnih sati.

Proizvođač Groom Professional Velika Britanija

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Bio i600 dryer/blaster za ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button