Bežična brusilica za nokte za pse i mačke

2.500 RSD

Bežična brusilica za nokte za pse i mačke: alat koji morate imati- značajno olakšava rad sa ljubimcima. Lagan u ruci, radi na baterije (2x AA). Dimenzija- 150x35x25mm.

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Bežična brusilica za nokte za pse i mačke: alat koji morate imati- značajno olakšava rad sa ljubimcima. Lagan u ruci, radi na baterije (2x AA). Dimenzija- 150x35x25mm.

Brusilica je bele boje, napravljena od tvrde ABS plastike. Ergonomski je oblikovana, a zbog perforiranih detalja ne klizi iz ruku i udobna je bez obzira pod kojim uglom je držite. Sa zadnje strane se nalazi prekidač. Na dnu se nalazi poklopac koji se skida i gde se stavljaju baterije. Dve baterije dobijate uz aparat. U ponudi imamo i set rezervnih nastavaka za brusilice.

Uvek prvo uključite brusilicu da se ljubimac navikne na zvuk pa tek onda počnite sa radom. Brusilica nije glasna, i ne treba pritiskati prilikom rada. Samo blago prelazite preko nokta i kad dobijete željenu dužinu nokta gotovi ste. Uvek prilazite noktu pod uglom od 45 stepeni, kako biste ga skratili. Zatim ga blago zaoblite, kako se ne bi krzao.

Uz brusilicu dobijate instrukcije, pažljivo pročitajte pre prve upotrebe. Ukoliko prvi put radite, nekad je bolje i da ostavite duži nokat nego da ga previše skratite. U noktima se nalaze sitni krvni sudovi. Kod belih kandži se mogu videti, kod crnih malo teže. Postoji šansa da krvari nokat ako ga previše skratite. U tom slučaju, u ponudi imamo i stipsu za zaustavljanje krvarenja.

Proizvodi Shernbao Kina

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Bežična brusilica za nokte za pse i mačke“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button