Bežična brusilica za nokte za ljubimce

3.750 RSD

Bežična brusilica za nokte za ljubimce: alat koji morate imati- značajno olakšava rad sa ljubimcima. Lagan u ruci, maksimalno razvija 7500 obrtaja u minuti. Baterija traje do 18h.

Нема на залихама

Опис

Bežična brusilica za nokte za ljubimce: alat koji morate imati- značajno olakšava rad sa ljubimcima. Lagan u ruci, maksimalno razvija 7500 obrtaja u minuti.

Brusilica je svedenog dizajna. Bele boje, napravljena od tvrde ABS plastike. Kad skinete poklopac, videćete da brusni kamen ima sigurnosni poklopac. Uz brusilicu dobijate instrukcije, i videćete na slici 3 različita načina da se koristi brusilica. U zavisnosti od dužine noktiju kod ljubimca, koristićete različiti ulaz na brusnom kamenu. Ukoliko su nokti jako dugački, preporučujemo da ih prvo skratite kleštima, a zatim fino obradite brusilicom. U ponudi imamo klešta od istog proizvođača u dve veličine- srednja i veća.

Uvek prvo uključite brusilicu da se ljubimac navikne na zvuk pa tek onda počnite sa radom. Brusilica nije glasna, i ne treba pritiskati prilikom rada. Samo blago prelazite preko nokta i kad dobijete željenu dužinu nokta gotovi ste.

Bežična brusilica za nokte za ljubimce ima prekidač i mogućnost rada u dve brzine. Baterija dugo traje- i do 18 časova. Vreme neophodno za punjenje- maksimalno 4 sata. Koristi USB kabl kao punjač- dobijate ga uz brusilicu. Dok se puni signalna lampica će biti crvene boje. Kad se napuni sija zeleno. Takođe, dok radite možete razlikovati dve nijanse lampice u zavisnosti od toga koju brzinu koristite. Uz nju dobijate i jednu dodatnu glavu-turpiju.

Proizvodi Transgroom Belgija

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Bežična brusilica za nokte za ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button