Argan oil- šampon za ljubimce

1.500 RSD 4.400 RSD

Argan oil- šampon za ljubimce: namenjen za rase pasa sa osetljivom,suvom kožom i ispucalom dlakom. Rastvara se u razmeri 1:14.

Opis

Argan oil- šampon za ljubimce: namenjen za rase pasa sa osetljivom,suvom kožom i ispucalom dlakom. Rastvara se u razmeri 1:14.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grooming-u. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Argan oil- šampon za ljubimce je šampon koji je namenjen za ljubimce sa osetljivom kožom i ispucalom dlakom. Veoma efikasno ukljanja nečistoće sa dlake. Sadrži marokansko-argan ulje koje utiče na mekoću dlake. Krznu se vraća sjaj kao i prirodna glatkoća. Sadrži esencijalne masne kiseline koje pomažu da se ojača koren dlake i zaleče iskrzane vlasi. Vitamin E kao sastojak dodatno pomaže sjaju krzna. Čest je izbor vlasnika za kućne ljubimce, pošto krzno ljubimca izgleda negovano, sjajno i ima odličan miris. Može se koristiti češće, jer ne isušuje kožu i dlaku ljubimca.

Šampon je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:14 ( 1 mera šampona na 14 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da šampon ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom.

Pogledajte u našoj ponudi još jedan šampon od Groom Professional-a: coconut moisturising. Takođe se može koristiti češće, i namenjen je za osetljive ljubimce.

Dodatne informacije

Veličina

4 L, 450ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Argan oil- šampon za ljubimce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button