Aplikator velikih brnjica za svinje

1.900 RSD

Aplikator velikih brnjica za svinje: služi za lakše postavljanje velikih brnjica-karika.

Категорије: , , Ознаке: , ,

Опис

Aplikator velikih brnjica za svinje: klešta su proizvedena od čvrstog materijala. Služe za lakše postavljanje karika.

Držanje svinja na otvorenom nosi mnoge prednosti. Svinje tako imaju bogatiju i raznovrsniju ishranu. Unošenjem sveže trave, deteline, lucerke one unose veću dozu vitamina A. Smanjujete svoj rad oko životinja, pošto šetanjem i riljanjem one uvek nađu sebi prehranu. Same po sebi životinje su srećnije napolju nego u štali, pogotovo ako se kreću u porodičnim grupama. Hormon stresa se stvara čestim pretovarima, vožnjom na daleke distance, kao i držanjem u malim prostorima velikog broja grla. U ekstenzivnom načinu držanja ređe se viđaju tuče među jedinkama i ugrizi.

Nove rase su tokom godina selektivnog razmnožavanja naučile na intenzivne uslove držanja. Tako i nisu pogodne za držanje na otvorenom. Nisu naviknute za šetnje po terenu i ne bi izdržale mnogo hladne zime. Zbog toga ako želite da držite životinje na otvorenom, najbolje je opredeliti se za stare rase, kao što su mangulica, moravka, durok,itd..

Kada slobodno šetaju, riljanjem zemlje pomažu i Vama tako što prekopaju zemlju i okopaju Vam bašte. Nažalost, to nekad i nije pomoć nego šteta. Pogotovo ako ih puštate u delove dvorišta gde ne biste želeli da kopaju. Aplikator velikih brnjica za svinje će Vam pomoći da im lakše postavite velike brnjice- karike, te neće moći da kopaju. Karike ne spadaju, ne srastu sa kožom, te su dugotrajno rešenje.

U ponudi imamo i brnjice-žicu od 30mm, 35mm ili 39mm. Kao i aplikator za postavljanje tih brnjica. 

Ukal Francuska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Aplikator velikih brnjica za svinje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button