Aplikator brnjica za svinje

1.000 RSD

Aplikator brnjica za svinje: izuzetno čvrsta i kvalitetna izrada. Koristi se za postavljanje brnjica od 30-39mm.

Опис

Aplikator brnjica za svinje: koristi se za nameštanje brnjica za svinje od 30-39mm širine. Proizveden od čvrstog materijala.

Držanje svinja na otvorenom nosi mnoge prednosti. Svinje tako imaju bogatiju i raznovrsniju ishranu. Unošenjem sveže trave, deteline, lucerke one unose veću dozu vitamina A. Smanjujete svoj rad oko životinja, pošto šetanjem i riljanjem one uvek nađu sebi prehranu. Same po sebi životinje su srećnije napolju nego u štali, pogotovo ako se kreću u porodičnim grupama. Hormon stresa se stvara čestim pretovarima, vožnjom na daleke distance, kao i držanjem u malim prostorima velikog broja grla. U ekstenzivnom načinu držanja ređe se viđaju tuče među jedinkama i ugrizi.

Nove rase su tokom godina selektivnog razmnožavanja naučile na intenzivne uslove držanja. Tako i nisu pogodne za držanje na otvorenom. Nisu naviknute za šetnje po terenu i ne bi izdržale mnogo hladne zime. Zbog toga ako želite da držite životinje na otvorenom, najbolje je opredeliti se za stare rase, kao što su mangulica, moravka, durok,itd..

Kada slobodno šetaju, riljanjem zemlje pomažu i Vama tako što prekopaju zemlju i okopaju Vam bašte. Nažalost, to nekad i nije pomoć nego šteta. Pogotovo ako ih puštate u delove dvorišta gde ne biste želeli da kopaju. Ovaj aplikator brnjica za svinje pomaže lakše postavljanje brnjica-žice od 30mm, 35mm ili 39mm. Ove brnjice za svinje Vam pomažu da rešite problem na neko vreme. Kasnije kad im preraste koža preko žice, neophodno je ponoviti postupak. U ponudi imamo i velike karike za svinje kao dugotrajno rešenje. One se koriste kod starijih rasa koje brzo prerastu žicu i koje imaju i veći prag bola. Za postavljanje velikih karika, treba koristit poseban aplikator brnjica za svinje.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Aplikator brnjica za svinje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button