Antibakterijski tečni sapun 1L

260 RSD

Antibakterijski tečni sapun 1L: Tečni biocidni proizvod namenjen za pranje i dezinfekciju zdravih ruku u prehrambenoj industriji, domaćinstvima, zdravstvu i ugostiteljstvu.

Opis

Antibakterijski tečni sapun 1L: Tečni biocidni proizvod namenjen za pranje i dezinfekciju zdravih ruku u prehrambenoj industriji, domaćinstvima, zdravstvu i ugostiteljstvu.

Antibakterijski tečni sapun je svetlo plave boje, ne sadrži dodate mirise. Rastvoren u vodi ima neutralnu pH vrednost- između 6 i 8.

Brzo i efikasno uklanja nečistoće i masnoću sa kože ruku zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih materija. Biocidni efekat nastupa nakon 30 sekundi kontakta pene sa kožom. Dokazano da za 30 sekundi deluje na: pseudomonas aeruginosa, escherichia coli, staphylococcus aureus, enterococcus hirae i candida albicans.

Koristi se nerazblažen. Nanosi se na vlažne ruke iz bočice sa pumpicom. Dovoljne su 1-3 kapi (do 4g), uz intenzivno trljanje ruku najmanje 30 sekundi i ispiranje tekućom vodom. Postupak,po potrebi, ponoviti još jednom, ukoliko su ruke bile jako zaprljane ili zamašćene.

Koža ruku je nakon pranja mekana i hidrirana zahvaljujući glicerinu i PEG-2-kokoat koji deluje kao emolijent i humektant na kožu. Ne postoje korisnici kojima je zabranjena upotreba ovog sapuna.

Čuvati na suvom mestu na temperaturi od 5-40 stepeni Celzijusa. Držati van domašaja dece. Ne držati na direktnom suncu. Ako se čuva na direktnom suncu ili jako toplom mestu, antibakterijski tečni sapun može promeniti boju što ne utiče na njegova svojstva i primenu.

Upozorenje: Ukoliko dođe do kontakta sa očima-ne zatvarati i ne trljati kapke. Ispirati najmanje 15 minuta vodom. Ukoliko se pojavi svrab ili crvenilo, obavezno se obratiti lekaru.

U ponudi imamo i sredstvo za brzu dezinfekciju ruku, bez ispiranja.

Pakovanje: 1L. Proizvodi Impuls Hemija.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Antibakterijski tečni sapun 1L“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button