Abrazivni disk za obradu papaka 125mm

3.600 RSD

Abrazivni disk za obradu papaka 125mm: abrazivni disk koji se lako namešta na brusilice. Prečnik diska je 125mm, gustina 30 grita.

Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Abrazivni disk za obradu papaka 125mm: abrazivni disk koji se lako namešta na brusilice. Prečnik diska je 125mm, gustina 30 grita.

Prilikom postavljanja diska budite pažljivi i proverite da li ste ga fiksirali na brusilici kako se ne bi otkačio tokom rada. Takođe, obratite pažnju da lepo fiksirate nogu životinji kako ne bi mrdala prilikom rada. Tokom rada, nemojte mnogo pritiskati brusilicu uz papak, dovoljno je oštar disk da lepo skida rožnati izrast na papku.

Stanje papaka je od velikog značaja za ukupno zdravlje životinje. Redovno treba vršiti pregled i obradu papaka, pogotovo u uslovima štalskog držanja. Preporučuje se da se vrši obrada papaka makar dva puta godišnje. Ukoliko se goveda izvode na ispašu, priliko šetanja dovoljno troše papke. Svakako ih treba pregledati da nije došlo do povreda na samom papku, i ukoliko je potrebno dodatno ih obraditi.

Prilikom korišćenja pomagala kao što je i abrazivni disk za obradu papaka 125mm, uvek se preporučuje korišćenje zaštitne opreme- rukavica i naočara. Obavezno pre rada pregledati disk da nije oštećen na neki način. Ne treba koristiti oštećene diskove. Prilikom skidanja i postavljanja diska obavezno isključite brusilicu sa strujnog napajanja.

U ponudi imamo i klešta za obradu papaka kod goveda 41cm, kao i nož za obradu papaka sa dvostranim sečivom. Ukoliko je papak povređen i treba ga fiksirati, u ponudi imamo i elastične trake u dve veličine- od 7.5cm i od 10cm.

Proizvodnja- Ukal Francuska

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Abrazivni disk za obradu papaka 125mm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button